AANHANGER RIJLESSEN

AANHANGER RIJBEWIJS

BE AANHANGWAGEN rijbewijs halen?

Volg Aanhangwagen rijles bij ACADEMY23
Met het nieuwe BE-aanhanger rijbewijs mag je een aanhanger trekken tot 3500 kg, het totale gewicht van de auto en aanhangwagen is dan maximaal 7000 kg

Rijschool ACADEMY23 heeft 20 jaar ervaring in BE-rijlessen in heel Zuid-Holland en omstreken.

Bij Rijschool Academy23 is met de spoedcursus aanhangerrijles je BE-rijbewijs halen binnen 1 dag mogelijk, los verspreiden van de lessen is ook mogelijk.

Intake is niet verplicht.

Deze BE-rijles word gegeven in een VOLKSWAGEN TIGUAN . In overleg wordt er een datum en tijdstip vastgesteld, vaak kan dat al binnen 14 dagen.

Door de vele aanhanger opleidingen die wij per jaar doen is er veel ervaring  in ons slagingspercentage, dit  ligt dan ook rond de 80 % voor de BE opleiding. Wanneer je deelneemt aan het rijexamen voor uw BE-aanhanger rijbewijs moet je de volgende documenten overhandigen:
1. Gezondheidsverklaring
Meer info op: CBR.nl 

2. Geldig Nederlandse Rijbewijs (bij verlopen rijbewijs geldige identiteitsbewijs verplicht)

Bij het afnemen van rijles met een aanhanger (BE) komt u op het afgesproken tijdstip bij de locatie waar de combinatie klaar staat. Aansluitend na de dagopleiding zal het examen plaatsvinden.

De Uitslag
Direct na afloop vertelt de examinator in het examencentrum de uitslag. Als je bent geslaagd voor het BE rijbewijs, wordt de Verklaring van rijvaardigheid en de Verklaring van geschiktheid geregistreerd bij het RDW. Ben je gezakt, dan licht de examinator toe welke onderdelen onvoldoende waren. Het uitslagformulier met deze punten kan je instructeur achteraf voor je uitdraaien. Het is verstandig deze punten te bespreken met je instructeur in verband met vervolglessen.

Geslaagd?
Ben je geslaagd dan kun je van af de volgende dag naar het gemeentehuis, je hebt dan theoretisch gezien drie jaar de tijd om je nieuwe rijbewijs op te halen. Vervolgens kun je in overleg met het oude rijbewijs en een pasfoto het nieuwe rijbewijs aanvragen.
Bedrijven
Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres om het BE rijbewijs te kunnen behalen, zowel voor werknemers als werkgevers. Mocht er sprake zijn van meerdere personen voor het BE rijbewijs neem dan contact met ons op over een eventuele tegemoetkoming en vraag naar de mogelijkheden.

RV Trailers Sales Business
€75,- / (50 min)
Examen / €380,-

Alle prijzen zijn EX BTW

WAT ER WORDT BEHANDELT

Verdere vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op! Onze professionals helpen je graag verder.

Flexibele prijzen voor iedereen

Pakket 1

€840,-

Al onze prijzen zijn ex btw

Pakket 2

€912,-

Al onze prijzen zijn ex btw

Pakket 3

€984,-

Al onze prijzen zijn ex btw

Pakket 4

€1056,-

Al onze prijzen zijn ex btw